Domotica

Domotica
Maak uw huis intelligent met domotica

Maak uw huis intelligent met domotica

“Heb ik de chauffage verlaagd?”, “Is het licht in de kelder uit?”, “Hopelijk heb ik mijn strijkijzer uit het stopcontact gehaald.” Hoeveel keer is het u al overkomen? Terugkeren naar uw woning om alles opnieuw te controleren is verleden tijd geworden met domotica. Vanop afstand kunt u uw woning in het oog houden en vergroot u uw eigen veiligheidsgevoel. Ook wanneer u comfortabel in uw zetel zit, kunt u andere kamers binnenshuis regelen.

Verwarming, elektriciteit, verlichting,… Met domotica is het eenvoudig geworden om alles aan te passen naar uw persoonlijk leven en naar dat van uw huisgenoten. Het taboe van dure onbetaalbare domotica-installaties is ondertussen doorbroken. Voor ieder budget kan samen met Ward nagegaan worden wat uw wensen zijn op de verschillende domotica-vlakken.

ward seru

Domotica brengt heel wat voordelen met zich mee. Uw energierekening daalt en uw comfort stijgt, u voelt zich veiliger wanneer u buitenshuis bent, het systeem is eenvoudig te bedienen vanop afstand, zowel op uw computer als mobiel en de installaties kunnen steeds worden bijgewerkt naar uw noden.

ward seru

Domotica kan toegepast worden in verschillende sectoren. Indien u uw horecazaak of bedrijf wil moderniseren of uw privéwoning veiliger en comfortabel maken, is domotica op uw lijf geschreven. Aarzel niet langer en maak een afspraak met Ward om uw gedachten te verwezenlijken.

ward seru