Elektriciteit

Elektriciteit

Budgetvriendelijke oplossingen op maat

Elektriciteit is de basis van een veilige en milieuvriendelijke woning. Daarom is het van groot belang dat u uw elektrische installatie uit handen geeft aan een ervaren specialist. Om eventuele gevaren zoals kortsluitingen en brand te voorkomen, maakt Ward enkel gebruik van veilig elektrisch materiaal, voorzien van een keurmerk. Op de hoogte zijn van de steeds vernieuwende veiligheidsnormen is een aanzienlijke waarde binnen Seru zijn stiel.

Van A tot Z

Van A tot Z

Het plaatsen van elektriciteitskabels, stopcontacten, verlichting, inbouwspots, aansluiten van uw keukentoestellen,… zowel in uw exterieur als interieur behoort tot Ward zijn takenpakket. Dit alles wordt op een budgetvriendelijke manier vervuld. Bij het voordoen van een probleem, vindt een snelle interventie plaats. Ward gaat na waar het probleem zich bevindt en lost dit deskundig op. Alles vindt steeds plaats in samenspraak met u. Ook voor elektrische keuringen kunt u op Ward rekenen. Samen met andere partners komt Ward tegemoet aan uw vragen.

Een persoonlijk aanpak

Ward heeft reeds heel wat creatieve projecten gerealiseerd, op zowel privégebied als bij bedrijven. Een volledig nieuwe horecazaak inrichten, theatervoorstellingen ondersteunen van de nodige klank en licht of vakantiewoningen voorzien van elektriciteit en toebehoren,… Wilt u een vrijblijvende offerte, neem dan zeker contact op met Ward Seru.