Licht

Licht

Buitenverlichting

Wenst u uw tuin, balkon of terras sfeervol te verlichten, dan bent u bij Ward Seru aan het juiste adres.

Ward installeert alle tuinlampen en buitenlampen geschikt voor verschillende functies.

Zijn assortiment reikt uit van standaard tot design-tuinverlichting, waardoor er voor elk wat wils is.

 

 

 

ward seru

Binnenverlichting

Alles begint bij de functie van de ruimte die moet verlicht worden. Deze is pas geslaagd indien u hiermee rekening mee houdt. Elke ruimte van uw interieur vraagt namelijk naar een ander licht. Dit varieert van accentverlichting, werk- tot basisverlichting. Daarom is het belangrijk dat u altijd advies kan vragen aan een vakman zoals Ward Seru. Samen met hem kunt u alle aspecten van uw interieur bespreken en zo naar de passende verlichting op zoek gaan. 

Een greep uit onze realisaties

Verlichting op maat

Genieten van de eerste warme avonden in het voorjaar, een zwoel zomerfeestje of nog even een frisse neus halen bij de duistere winteravonden? Voor elke gelegenheid kan gezorgd worden voor een aangepaste verlichting. Het verlichten van de buitenmuren, uw tuinpad of een spotlight in uw vijver zorgt ervoor dat u optimaal van uw tuin kunt genieten.

Stijlvol, sfeervol, waterdicht en vooral energiezuinig, klinkt als muziek in de oren. Verlichting weerspiegelt uw persoonlijkheid. Hierdoor is het van belang dat er op maat gewerkt wordt. Het verlichten van uw interieur en exterieur vereist enig denkwerk. Samen met Ward kunt u al uw ideeën bespreken en nagaan welke soort verlichting het best aansluit bij uw noden. Samen wordt een plan opgesteld en gaat Ward aan de slag om uw ideeën te realiseren.

ward seru